<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1935405529937573&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
optinbank-logo-1

Generalforsamling

Optin Bank ASA kaller inn til generalforsamling 16. juni 2021.

Last ned innkalling

Vedlegg 3 - løsningsforslag

Vedlegg 4 - vedtekter

Deltakelse og planlagt fremdrift

Optin Bank ASA kaller inn til generalforsamling 25. juni 2021.

Last ned innkalling

Vedlegg 3 - presentasjon

Vedlegg 4 - vedtekter

Informasjon til investorer

Diverse informasjon til investorer i Optin Bank ASA

Tilbud til aksjonærer i Optin Bank ASA - 14.juni 2021

Styrets anbefaling av tilbudet fra NCB

 

Lønnsom vekst og lykkelige kunder

Velkommen til fremtidens betalingsløsning. Du får betalt på dagen, kunden kan betale når det passer. Resten tar vi oss av. 

Test OptinPay
Les mer
optin-pay

 

En ny betalingsopplevelse

Optin skal omdefinere fremtidens betalingsløsninger og banktjenester gjennom å utfordre det etablerte i alt vi gjør. Vi designer brukervennlige løsninger for reelle kundebehov. 

Vår kontaktløse betalingsløsning OptinPay er en av markedets mest fleksible plattformer som kan kobles på alle former for transaksjoner og betalingsløsninger.

Du får betalt i dag, kunden betaler når det passer. 

optinpay_v3-1

 

Kontaktløs betaling på sitt beste

Optin er en norsk bank som skal sette standarden for hvordan betalinger skjer i dag – og i fremtiden. Vi er en teknologidrevet bank som tilbyr smidige og fleksible finansielle løsninger som muliggjør våre partneres ambisjoner.

iStock-612758108

Fornøyde kunder

Kundene dine liker fleksible måter å gjøre opp for seg på. Uforutsette ting kan likevel skje, og OptinPay kan være akkurat det som gjør at kundene dine fullfører kjøpet. Vi tilbyr faktura, utsatt betaling, delbetaling, kort og Vipps i vår betalingsløsning.

Høyere omsetning og bedre likviditet

Med OptinPay trenger du ikke lenger vente på kunder som ikke betaler i tide. Du får betalt på dagen av oss, og vi tar jobben med å kreve inn beløpet fra kunden i etterkant. Vi tar også på oss all risiko knyttet til svindel og kreditt, noe som vil redusere din kredittrisiko betydelig.

Du eier kundene dine

Vi er opptatt av at du eier kundene dine og hele deres kundereise. Derfor tilbys OptinPay som white label løsning under din merkevare. Det betyr at det er din merkevare, din logo og din profil som synes i alle kontaktflater med dine kunder.

Om oss
optinpay

En svært fleksibel betalingsløsning

OptinPay er en kontaktløs betalingsløsning for all type betalingsformidling. Vår løsning kan integreres i alle ordreplattformer, samt i mobil og i nettbaserte betalingsplattformer. Løsningen kan tilbys med partnerens eget brand, eller som OptinPay.

  • Betale med Vipps? Check!
  • Kort eller faktura? Check!
  • Utsatt faktura eller delbetaling? Double check!
  • OptinPay Dental

    Vår betalingsløsning er integrert mot Opus Dental. Pasienten kan gå rett ut døren etter behandling, og enkelt velge betalingsalternativ via SMS på mobilen.

Vil du teste OptinPay?

Vi setter gjerne opp en uforpliktende demo-side for din e-commerce-løsning.