<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1935405529937573&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Finansdepartementet vedtok den 23. juni 2021 at Optin Bank ASA skal avvikles ved offentlig administrasjon. Som medlemmer i administrasjonsstyret er oppnevnt Advokat Tom Hugo Ottesen (leder), advokat Susanne Munch Thore og Roar Nyhus.
 
Spørsmål vedrørende selve administrasjonsprosessen kan rettes til optinadministrasjon@kvale.no. Kreditorer med krav mot Optin Bank ASA oppfordres til å sende inn sine krav med relevant dokumentasjon til samme e-postadresse innen tre uker, dvs. senest den 14. juli 2021.

Optin Pay holdes inntil videre åpen for betaling med kort og Vipps.

Bankens kunder vil ikke kunne foreta innskudd i, eller uttak fra, konti i banken. Innskudd er garantert for inntil kr 2 millioner. Bankenes Sikringsfond har åpnet utbetalingsløsning og lagt ut informasjon til innskuddskundene på sine nettsider, som dere finner her.

Lenke direkte til nettsiden som forklarer utbetalingsløsningen finner dere her.
 

Preklusivt proklama

Finanstilsynet kan etter finansforetaksloven § 20-30 tredje ledd innkalle foretakets fordringshavere ved preklusivt proklama. Preklusivt proklama er kunngjort i Norsk Lysingsblad, og kreditorene til Optin Bank ASA Under offentlig administrasjon må melde krav til Finanstilsynet innen 6 uker fra 28. juni 2021. Krav som ikke er meldt innen fristen, bortfaller. Dette proklamaet omfatter ikke skattekrav og bankinnskudd. Se kunngjøringen her: https://norsk.lysingsblad.no/nb/kunngjeringar/andre-kunngjeringar/242761

 
optin-pay

 

En ny betalingsopplevelse

Optin skal omdefinere fremtidens betalingsløsninger og banktjenester gjennom å utfordre det etablerte i alt vi gjør. Vi designer brukervennlige løsninger for reelle kundebehov. 

Vår kontaktløse betalingsløsning OptinPay er en av markedets mest fleksible plattformer som kan kobles på alle former for transaksjoner og betalingsløsninger.

Du får betalt i dag, kunden betaler når det passer. 

optinpay_v3-1

 

Kontaktløs betaling på sitt beste

Optin er en norsk bank som skal sette standarden for hvordan betalinger skjer i dag – og i fremtiden. Vi er en teknologidrevet bank som tilbyr smidige og fleksible finansielle løsninger som muliggjør våre partneres ambisjoner.

iStock-612758108

Fornøyde kunder

Kundene dine liker fleksible måter å gjøre opp for seg på. Uforutsette ting kan likevel skje, og OptinPay kan være akkurat det som gjør at kundene dine fullfører kjøpet. Vi tilbyr faktura, utsatt betaling, delbetaling, kort og Vipps i vår betalingsløsning.

Høyere omsetning og bedre likviditet

Med OptinPay trenger du ikke lenger vente på kunder som ikke betaler i tide. Du får betalt på dagen av oss, og vi tar jobben med å kreve inn beløpet fra kunden i etterkant. Vi tar også på oss all risiko knyttet til svindel og kreditt, noe som vil redusere din kredittrisiko betydelig.

Du eier kundene dine

Vi er opptatt av at du eier kundene dine og hele deres kundereise. Derfor tilbys OptinPay som white label løsning under din merkevare. Det betyr at det er din merkevare, din logo og din profil som synes i alle kontaktflater med dine kunder.

Om oss
optinpay

En svært fleksibel betalingsløsning

OptinPay er en kontaktløs betalingsløsning for all type betalingsformidling. Vår løsning kan integreres i alle ordreplattformer, samt i mobil og i nettbaserte betalingsplattformer. Løsningen kan tilbys med partnerens eget brand, eller som OptinPay.

  • Betale med Vipps? Check!
  • Kort eller faktura? Check!
  • Utsatt faktura eller delbetaling? Double check!
  • OptinPay Dental

    Vår betalingsløsning er integrert mot Opus Dental. Pasienten kan gå rett ut døren etter behandling, og enkelt velge betalingsalternativ via SMS på mobilen.

Vil du teste OptinPay?

Vi setter gjerne opp en uforpliktende demo-side for din e-commerce-løsning.