<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1935405529937573&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Fremtidens betalingsløsning

Optin er en norsk bank som skal sette standarden for hvordan betalinger skjer i dag – og i fremtiden. Vi er en teknologidrevet bank som tilbyr smidige og fleksible finansielle løsninger som muliggjør våre partneres ambisjoner.

Optin skal omdefinere fremtidens betalingsløsninger og banktjenester gjennom å utfordre det etablerte i alt vi gjør. Vi vil designe brukervennlige løsninger på reelle kundebehov. Tilby unik innsikt, og bygge langsiktige relasjoner med våre brukere og partnere.

Enkelt og kontaktløst

OptinPay er en av markedets mest fleksible plattformer som kan kobles på alle former for transaksjoner og betalingsløsninger.

OptinPay tilbyr betalingsalternativene faktura, utsatt faktura, delbetaling, kort og Vipps. OptinPay håndterer både nasjonale og internasjonale betalingstransaksjoner.

Vi tilbyr også kontaktløse InStore-løsninger, som kan gi store operasjonelle besparelser og en mye bedre kundeopplevelse, ved å løfte betalingen fra fysisk terminal til mobilen. Dette gjøres ved å integrere vår løsning inn i din ordreplattform.

White label

Du eier kundene dine og vi tilbyr våre produkter under din egen merkevare – såkalt white label.

Det er din bedrift som skal synes, det er tross alt dine kunder vi snakker til. Det betyr at din bedrift får en unik landingsside tilpasset din merkevare, logo og identitet.

Vil du vite hvordan det fungerer?

Ta en titt på videoen for en kort gjennomgang av OptinPay.

optinpay_v3-1