<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1935405529937573&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Gi kundene en god opplevelse

Vi vet at kundene dine liker fleksible måter å gjøre opp for seg på. Betalingsløsningen kan avgjøre om kunden fullfører kjøpet eller ikke. Hver fjerde nordmann har avbrutt et kjøp fordi butikken ikke tilbød den betalingsformen de ønsket.

Med OptinPay er det enkelt å betale. Det betyr flere fullførte kjøp, større handlekurv og høyere snittbeløp. Kundene kan selv velge den betalingsløsningen som passer dem best. Det gir en god kundeopplevelse. 

Så kan du fokusere på det du er best på. Du kan stole på at vi gjør resten.

Enkel og sikker betaling

To kriterier er avgjørende når vi handler på nett. Det skal være enkelt å bruke og sikkert som banken. OptinPay er begge deler. I tillegg er det en mobil og kontaktløs betalingsløsning med flere betalingsalternativ.

Kunden kan gå rett ut døren etter endt handel og enkelt velge betalingsløsning via SMS på sin mobil.

Vi tilbyr betalingsalternativene faktura, utsatt betaling, delbetaling, kort og Vipps. Vi gjør ingen kredittsjekk ved betaling med kort, Vipps eller faktura.

White label

Det er du som eier kundene dine. OptinPay tilbys derfor som white label. Det betyr at din bedrift får en unik landingsside tilpasset din merkevare, logo og identitet. Det er din bedrift som skal synes, det er tross alt dine kunder vi snakker til.

Smidig betaling på kundens premisser

visa        mastercard


Kortbetaling

Kunden kan betale med kort i checkout eller via sms etter endt behandling/tjeneste.

faktura-ikon

Faktura

Kunden kan enkelt velge å betale med faktura, enten i checkout eller via sms etter endt behandling/tjeneste.

utsattfaktura-ikon

Utsatt Faktura

Det passer kanskje ikke å betale akkurat nå? Kunden kan enkelt velge å utsette betalingen sin med to måneder. Du får betalt samme dag, vi tar oss av resten.

vipps

Vipps

Mange foretrekker å betale med Vipps. Det er enkelt, raskt og gir oversikt for kunden. Vi er glade for å kunne tilby Vipps i OptinPay.

delbetaling-ikon

Delbetaling

OptinPay gjør det enkelt å velge delbetaling dersom en fleksibel nedbetalingsplan er å foretrekke for kunden. Du får betalt samme dag, vi tar oss av resten.

Vi gjør det enkelt å få betalt

Våre partnere får betalt raskere og gir sine kunder en god opplevelse. Vinn-vinn for alle parter. Men ta det ikke bare fra oss. Les gjerne hva våre partnere sier om sine erfaringer med OptinPay.

Optus Dental

Bambora

Fair

Lyst til å teste?