<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1935405529937573&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Fremtidens betalingsløsning

Optin skal omdefinere fremtidens betalingsløsninger og banktjenester gjennom å utfordre det etablerte i alt vi gjør. Designe brukervennlige løsninger på reelle kundebehov. Tilby unik innsikt, og bygge langsiktige relasjoner med våre brukere og partnere.

Vi har skapt en kontaktløs betalingsløsning under produktnavnet OptinPay. Dette er en ny betalingsopplevelse og en av markedets mest fleksible plattformer. Den kan kobles på alle former for transaksjoner og betalingsløsninger.

Optin tilbyr et helhetlig samarbeid med fokus på våre samarbeidspartneres kunder. Vi skal tilpasse oss deres produkter og løsninger. OptinPay skal være en betalingsløsning våre partnere sier de trenger, ikke noe vi mener at de har behov for.

Våre partneres fokus er vårt fokus, og vi tilbyr våre produkter under partnerens egen merkevare – såkalt white label. Det er partnerne våre som eier kundene sine og tilhørende salgsprosess. OptinPay muliggjør at vi kan integrere oss mot de fleste betalingsprosesser, alt etter hva kunden ønsker.

Optin skal levere løsninger som våre partnere sier de trenger. Vi skal dekke behovet kundene ser at de har. Disse behovene varierer mye, og med løsningen som nå foreligger kan vi «hekte oss på» de fleste betalingsprosesser, alt etter hva kunden ønsker.

Vi tilbyr det meste av betalingsalternativer som faktura, utsatt betaling, delbetaling, kort og Vipps. Kort- og Vipps-oppgjørene blir utført gjennom partnerskapet med Bambora. OptinPay kan håndtere både nasjonale og internasjonale betalingstransaksjoner. Vi tilbyr også kontaktløse InStore-løsninger, som kan gi store operasjonelle besparelser og en mye bedre kundeopplevelse, ved å løfte betalingen fra fysisk terminal til mobilen. Dette gjøres ved å integrere vår løsning inn i partnerens ordreplattform.

 

White label integrasjon mot alle betalingsprosesser

Optin Bank ble etablert i 2017 og åpnet dørene for det norske markedet i mars 2018. Vi har konsesjon fra Finanstilsynet og er medlem av Bankenes Sikringsfond og FINFO (Finansieringsselskapenes Forening). Selskapet er notert på Fondsmeglerforbundets OTC-liste i Norge.

Finansiell informasjon